Προϊόντα

Ανελίνες
Θερμοτυπίες
Χειροποίητες
Ξύλινα Περιθώρια (Πατούρες)
Νέα Προιόντα
Eλλείψεις Kωδικών
Προφίλ  ::  Εργοστάσιο  ::  Προσφορές  ::  Συχνές Ερωτήσεις  ::  Επικοινωνία            
 
Νέα Προϊόντα

3921/1
3921/2
1315/1
 

Τι είναι κορνίζα;

Κορνίζα είναι τρόπος σκέψης. Κορνίζα είναι διακόσμηση. Είναι η τελευταία πινελιά πού θα βάλετε στον προσωπικό σας χώρο, είτε οικία είτε εργασία, για να καθρεπτίσετε την προσωπικότητα σας. Έχετε φανταστεί ποτέ πως θα ήταν ένα σπίτι ή ένα γραφείο χωρίς ένα θέμα ή έναν πίνακα ζωγραφικής με μια κορνίζα που θα έχετε διαλέξει εσείς; Σίγουρα το μόνο που μπορείτε να φανταστείτε είναι άδειο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως ο ίδιος πίνακας ζωγραφικής μπορεί να αλλάζει μορφές, ανάλογα με τον χαρακτήρα και το στυλ πού έχει διαμορφώσει τον χώρο του, ο κάτοχός του.
 

Είναι η κορνίζα ένα είδος δώρου;

Και βέβαια είναι. Αλήθεια, στις υποχρεώσεις σας, γάμους, γιορτές κτλ, δεν έχετε κουραστεί να πηγαίνετε το ίδιο δώρο με τους υπόλοιπους καλεσμένους; Πρωτοτυπήστε δωρίζοντας έναν πίνακα ζωγραφικής με μια ωραία κορνίζα, του προσωπικού σας γούστου. Είναι κάτι που θα εκτιμηθεί, και κάθε φορά που θα επισκέπτεστε τον συγκεγκριμένο άνθρωπο, θα καμαρώνετε για το δώρο σας, γιατί ενας ωραίος πίνακας με μια ξεχωριστή κορνίζα ποτέ δεν κρύβεται. Είναι σίγουρο ότι ο κάτοχος θα το θαυμάζει και θα σας θυμάται για μια ζωή!
 

Που μπορούμε να βρούμε τα προϊόντα σας;

Η εταιρία μας προμηθεύει, ανά την Ελλάδα, τα περισσότερα καταστήματα λιανικής πώλησης με ξύλινες κορνίζες, πίνακες ζωγραφικής, κτλ καθώς και γνωστές γκαλερί. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας υποδείξουμε το κοντινότερο κατάστημα σε εσάς, όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.
   
 
 
Design and Hosting by BNC Creations Οικονομικά Στοιχεία
 
English